NME Junior Academie

De vooropleiding van de Dutch Academy of Performing Arts

De NME Junior Academie is bedoeld voor jongeren die bezig zijn met de laatste jaren van hun middelbare school en uiteindelijk een vervolgopleiding tot artiest willen volgen.

Als je bijna klaar bent met je middelbare school sta je voor een moeilijke keuze: welke vervolgopleiding ga je volgen? Zingen is je lust en je leven, maar is het niet verstandiger om een studie aan een universiteit te volgen? Als je al kiest voor het theater, wordt het dan een conservatorium of een andere opleiding? Is de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) iets voor jou? En hoe weet je of je wel de juiste keuze maakt?

Helemaal zeker kun je daar nooit van zijn, maar we kunnen je wel helpen. Op de NME Junior Academie krijg je elke zaterdag zang-, dans- en dramalessen en werk je toe naar een eindpresentatie. De lessen worden gegeven door docenten die op dezelfde manier aan de DAPA lesgeven. Zo kun jewerken aan de ontwikkeling van je talent en tegelijkertijd kennismaken met je mogelijke vervolgopleiding. Bovendien kun je dit makkelijk met je middelbare school combineren. Via de NME Junior Academie bereiden wij je tevens voor op toelating tot de DAPA.

Wil jij ook profiteren van deze unieke kans? Meld je dan snel aan voor de volgende audities

Wie gingen je voor?

Ontdek wat onze oud-deelnemers en -studenten over ons zeggen