NME Kids on Tour

De musicalopleiding voor jong talent

Voor jong talent in de leeftijd van 8 tot 15 jaar is er NME Kids on Tour. De kids werken een seizoen lang onder professionele begeleiding aan een productie om uiteindelijk op de planken te kunnen schitteren. Daarnaast biedt NME Kids on Tour kinderen die eerder in professionele producties hebben gespeeld de mogelijkheid hun talent verder te ontwikkelen.

Jaarlijks worden audities gehouden waarna, onder professionele begeleiding, wordt toegewerkt naar de uitvoering van een productie. De repetities zijn hoofdzakelijk op zaterdagen.

Vanuit NME Kids on Tour speelden veel kinderen mee in professionele producties zoals "Mees Kees op Kamp", "Charlie and the Chocolate Factory the musical", "The Sound of Music", "Ciske de musical"en "Tarzan". De veelzijdigheid van de opleiding uit zich onder andere in het feit dat een aantal van onze kids ook deelneemt aan Kinderen voor Kinderen en diverse televisieseries en speelfilms.

De repetities van NME Kids on Tour vinden plaats op zaterdagen van 10.00 tot 15.15 uur in onze studio's in Het Koorenhuis in Den Haag. Wil jij meespelen in de volgende productie van NME Kids on Tour? Meld je snel aan voor de volgende audities!

Wie gingen je voor?

Ontdek wat onze oud-deelnemers en -studenten over ons zeggen